March 8, 2010 - InstantUS Payments

12-03-2010 09:49
Merhaba,
Burada tekliflerin neden reddedilebilecegi ve ne yapmaniz gerektigi hakkinda aciklama yaptim!
Internet Explorer ve farkli bir email adresi kullanarak teklif(leri) tekrar tamamlayin ve tekrar odeme istegi gonderin. Eger sorununuz cozulmez ise, PalmResearch icin; anketi basariyla tamamladiginizi gosteren yazinin bulundugu sayfanin ekran goruntusu alip lutfen bana gonderin ([email]moderator-dj@gptreasure.com[/email]). Diger teklifler icin de bu sart gecerlidir. Eger mail alirsaniz, sadece o maili bana gondermeniz yeterlidir.

Baslangic olarak tamamlayabileceginiz teklifler;
- International (Uluslararasi)
- Türkiye'ye ait olan tekliflerdir.

International alaninda ucretsiz tamamlayabileceginiz teklifler;
- GptreasureLotto (Her ayin 1'inde cekilis yapilir, kazananlar arasinda iseniz $3 alirsiniz)
- EliteMate-INTL (Türkiye icin mevcut degil)
- PalmResearch
- G-Coins (Her ayin 1'inde cekilis yapilir, kazananlar arasinda iseniz 10.000 CherryCredit alirsiniz)

Diger teklifler, indirim sagladigi icin odeme yapmaniz gerekir.

Daha sonra buradaki sartlari yerine getirip Gold-Club uyeligi icin talepte bulunabilirsiniz ve daha cok teklif alabilirsiniz.
Kredi kartiniz var ise kullanabilirsiniz, kesinlikle size herhangi bir zarari olmayacaktir. Sadece dikkat etmeniz gereken husus reklamveren firmanin anlasmasini dikkatli okumanizdir. Eger akliniza herhangi bir soru takilirsa cekinmeden bana sorabilirsiniz!

Ayrica, sizin artik yalnizca "Türkçe" forumda "Yeni Konu" olusturarak sorularini iletmeniz gerekiyor. Kurallara uygun davranmalisiniz!

Tesekkurler!
15-03-2010 14:08
when i get payment
15-03-2010 15:00
Payments will be processed on Tuesday and payments are made on Wednesday.. (1 day may be a delay)

Also, Please use the "Support" forum next time!

:Locked:
Total Posts: 13